utorok 18. apríla 2017

Presvedčivý Ben Stokes mení deň za Anglicko proti Južnej Afrike

Ben Stokes je pozoruhodný hráč kriketu. V týchto dňoch hovoria také pálkarovi dopadov hráčov, tí, ktorí sa v priestore za hodinu alebo tak môže odľahčiť najtemnejšie deň zmeniť náladu a zmeniť priebeh zápasu. V niektorých prípadoch, jeho úplný zmysel pre dobrodružstvo sa mu dostane do ťažkostí, ale on je tým, čím je: vedia o diamantoch, hrubé alebo inak, v tejto krajine a je jedným

V deň znamenal pre odpaľovanie. Anglicko boli v nejakej ťažkosti proti strane Južná Afrika hrať s naliehavosťou. Nick Compton a James Taylor bol prepustený s postupným loptičkami oboch stranách čaju sa scoreboard čítania 167 pre štyri osoby a Stokes dorazil do bránkovis ka čeliť Kagiso Rábade na hetrik a štekot davu.Došlo k partnerstvu 56 s Joe Root ale keď Root bol mimo placho, doska čítanie 223 pre päť a druhý nový loptu sa blíži. To bol dôležitý bod v day.South Afrike v Anglicku: Druhý test, jeden deň - ako sa to stalo Viac

Vrátka Južnej Afriky a deň bude ich.Stokes jednoducho vzal ju od seba, 17 beží pochádzajúce z debutujúceho štyridsiatnika Chris Morris je najprv cez s tým, že udrie štyri hranice piatich lôpt, batsman hrá s nenútenosťou a slobody, ktorý bol úplne presvedčivé sledovať aj najsilnejšie vyhlásení.

podľa záveru, Stokes a Jonny Bairstow premenil deň ich neporušené šiesta bránka partnerstva 94 brať Anglicku na 317 za päť

Stokes bude pokračovať na 74 potom, čo udrel 11 štvorky. - niektoré z nich prepychový, niektoré z nich flirty, všetky z nich radostné - a šesť odvážal cez midwicket. Bairstow zohrala svoju úlohu v tíme a začne na 39 z 59 loptičiek s piatimi štvoriek.

Newlands bol v tej najlepšej kvalite.Stolová hora sa chvela v horúčave pece a davu, tisíce z nich anglických priaznivcov, vyhrieval pod jasnou oblohou. Možno, že dúfal v Anglicku fantastická s bat, ale kým Stokes začal ísť na plné obrátky to bol dobrý deň pre Južnej Afriky na mieste, ktoré považujú za zámkom a udržať. Takéto veci sa na tom.

Anglicko boli jednoducho príliš ležérne pre ich vlastné dobro na ihrisku remene, ktoré by boli cargoed do Cape od Perthu. Tam bolo tempo v ňom a druh prenesených ktorý má chovatelia tiahnuci sa cez ich hlavy k lopte a ak je búšil do ešte sotva krátkej dĺžke.Ale kým JAR dostal výhodu neskôr za prácu, ktorú robil na staré lopty a vytiahol malý pohyb vo vzduchu nebolo nič, čo by mal mať vyviedlo z kvalitnej pálkarovi.

Namiesto toho, akonáhle Alastair Cook mal nakoniec vyhral los, pri piatom pokuse, a rozhodol sa bat prvý Juhoafrickej republiky, s takmer novým tempo útoku niesol intenzitu s loptou, ktoré chýbala do určitej miery v prvom teste v Durbane.

< p> Ak takýto pitch vždy robiť Morne Morkel hŕstka, potom tam bol surový tempo a prísľub mladej Rábade, ktorý sa tri kľúčové gólov a zrazu sa ocitol na tomto hetrikom, zatiaľ čo do Stokes obľúbil k nemu, Morris, ktorý nahradí Kyle Abbotta, bola šikovná, najmä starým loptou a odštartovala jeho test debutuje s protišmykovou úlovok, ktorý bude aj naďalej na zozname najväčších úlovkov, keď tento rok sa chýli ku koncu.

Čo sa týka Anglicka, príležitosť k ďalšiemu prehĺbeniu rozpor, ktorý existuje v Južnej Afrike kriket takmer premárnil.Iba James Taylor, ktorý hral indiferentný strelu k jeho prvý ples, ktorá otvorila finálny zasadnutí, sa nepodarilo získať štart: ešte nikto nebol schopný zužitkovať do tej miery, že by už prijatého hru preč z Južnej Afriky <. / p>

Alex Hales urobil 60 a trvalo vynikajúca lopta z Morkel a druhý atletické sklzu úlovok ho prepustiť, Root dosiahol presne 50 pred hraním zapomenutelný loptu dostať von, čo fliačky repliku takmer zo svojich druhých-smena prepúšťanie v Durbane a Compton, hrať stakátovým smien, hit 45 a až potom ju krátky loptu od Rábade do midwicket.

v prípade, že pohľad na Stokes v plnom prúde nebolo dostatočne tlmiť Južnej Afrike došlo k ďalšiemu, ako tiene predlžovali, vo vypnutom zvlákňovacej Dane Piedt, bowling s peknou rytmus po celú dobu, otočil jeden tak prudko Bairstow, že vytrhol z dobre mimo off peň a vyčistil nohu stump.Nick Compton a Alex Hales ležal ideálnou základňou pre Ben Stokesových hrdinstvo | Ali Martin Viac

Je možné, že Juhoafrická republika bude musieť vykonať svoje behy v prvej smene, ako už teraz, a to najmä s ohľadom na počasie, vyzerá to, že to bude zložité ihrisko, na ktorom sa bat posledná [Spôsob, ktorý Moeen Ali bol schopný vziať gólov v Durbane znamená, že Južná Afrika palkárovi musieť riskovať v prvej smena, mal by misy, vytvoriť ascendent a dent svoju dôveru by malo dôjsť k riadnemu odrážanie sústružník.

Stokes môže prekĺznuť vodítko pre Anglicko a s návratom Jimmy Anderson, namiesto Chris Woakes, Anglicko majú útok, ktorý by mal byť vhodný pre také ihrisku v každom prípade.Celá Kľúčom k bowlingu, kde je pravá bounce - Perth je zrejmý príklad, ale my sme videli napríklad na Old Trafford príležitostne. - sa hráčom nenechať sa uniesť na displeji mužnosť

Namiesto toho, krátka gule, back-of-a-dĺžky skôr než vyhadzovača, sa používa na pohon palkárovi späť do bránkoviska a plný gule, tlačil vyššie av dôsledku toho je skutočný bránka-brať hrozbu. To je stratégia, ktorá je v schopnostiach všetkých štyroch anglických seamers.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára