piatok 14. apríla 2017

Brad Barritt vyzýva Saracénmi posunúť o úroveň vyššie proti Toulouse

Brad Barritt chce Európska kampaň Saracéni na dosiahnutie ďalšej úrovne v tejto sezóne za posledných takmer došlo vo vlajkovej lodi klubovej súťaže na severnej pologuli.

Saracens, European bežci-up v roku 2014, Champions Cup semifinalisti posledný termín a posledné štyri kandidátov v roku 2013, čelí bezprostrednej test svojich poverenia pri francúzskej ťažkej váhy Toulouse doraziť Allianz parku v sobotu.

osy boli posledný anglický klub byť korunovaný majstrami Európy pred ôsmimi rokmi , od kedy turnaj bol príbeh írskej a francúzskej dominanciu.

"Došli sme veľmi blízko k tomu," povedal England centrum Barritt, kto bude kapitánom tímu Saracéni zbavený svojho kľúčového Flanker Jacques burger kvôli suspenziu. "Boli sme vo finále a semifinále v priebehu posledných troch rokov, a to je náš rok, aby si ju na ďalšiu úroveň.

" Je to rozhodne čas, aby sme mali anglickú víťaza.Premiership je stále viac konkurenčný každý rok, a teraz je čas pre nás vyplýva, že niekoľko anglické tímy môžu prejsť. V posledných niekoľkých rokoch sme boli jediní, ale som si celkom istý, že ostatní pôjde kúsok ďalej aj tento rok. "

Saracéni a Toulouse sú spojené Pool jedného rozhodcu Francúzske nováčikovia Oyonnax a 1999 majstri Európy Ulster, s víťazmi skupiny garantoval štvrťfinálovej miesto

Saracéni rugby riaditeľ Mark McCall, povedal: ". z toho plynie ponaučenie, že všetky tímy sa naučili, v skutočnosti je že budete musieť vyzdvihnúť každý bod, čo môžete, ak je k dispozícii.V minulej sezóne sme sa kvalifikovali do štvrťfinále ako ôsmy-umi estnil tím, ale dostali sme sa, že na základe vopred prehranú bonusový bod, ktorý sme sa dostali ďaleko od domova, a vy ste práve dostali bojovať o každý bod v súťaži.

"Toulouse sú skvelý európsky tím s veľkým európskeho pôvodu, ale tiež hrá veľmi dobre v tejto sezóne.Majú vyhral šesť hier zo siedmich v Top 14 už v tejto sezóne, a oni porazili Montpellier v Montpellier, takže vám ukáže, že môžu vyhrať ďaleko od domova rovnako. "

Pre Toulouse, bude sobotňajší hra ich prvý európsky svietidlo bez novej Francúzsku tréner Guy Noves pri kormidle, ale vyzerajú rovnako silný ako vždy, s Les Bleus kapitán Thierry Dusautoir vedie tím k Hertfordshire, ktorý tiež zahŕňa Maxime Medard Gael Fick Luke McAlister a Louis Picamoles.

"bolo ľahký prechod," full-zadné Medard povedal. "Máme veľa rovnakých hráčov ako posledný sezóne a my sme to zmenili herný plán Toulouse. Hráme ako sme to urobili na dlh ú dobu.Dáme základy na mieste a vybudovať odtiaľ "George Ford :. Byť klesla o Anglicku bude vždy riadiť ma. Je to naozaj bolelo Viac

Northampton, po indiferentný štart do ich Premiership kampaň, hostiteľskej Pool tri súpera Scarlets sobotu vedomím, že si nemôžu dovoliť prísť unstuck, vzhľadom k tomu tvrdú skupinu, ktorá zahŕňa tiež Glasgow and Racing 92 , ktorí sa stretnú v Paríži. Wales krídlo George North sa zoradia pre Svätej proti svojmu bývalému tímu, a Scarlets dorazí v East Midlands po tom, čo vyhral šesť zo siedmich Pro12 hier v tejto sezóne.

"Ideme s otvoreným myseľ, ďalej len "Scarlets tréner Wayne Pivac, povedal. "Máme všetko získať a nič stratiť.Sme pravdepodobne schovať na poslednom mieste v bazéne na vlaňajšími výsledkami, ale budeme brať to zápas od zápasu. Pozrieme sa na každú opozíciu v jeho vlastnej pravý, a každý bude veľkou výzvou rôznymi spôsobmi. "

Tri anglick é kluby budú v akcii Champions Cup v nedeľu, zvýraznený Bath čelí náročné prevádzkové bazén Päť priradenie preč proti európskych držiteľov titulu Toulon.Po európskom nahromadenie dominuje ságy Sam Burgess a jeho návrate k rugby liga v Austrálii, Vaňa môže dostať späť do obchodu s Južná Afrika Svetového pohára Flanker Francois Louw kapitánom tímu, v ktorom budú baliť po boku back-radové kolegami Matta Garvey a Leroy Houston.

V rovnakom bazéne, osy bude bez Anglicka Flanker James Haskell, ktorý má zranenie kolena, po Dubline schôdzku s Leinster. Exeter navštíviť tieto Ospreys v bazéne Dve mínus služby Thomasa Waldrom, Geoff Parling, Ben Moon a Phil Dollman, ale Anglicko podporuje Jack Nowell a Henry Slade ako začať.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára