sobota 15. apríla 2017

Írsko predstihnúť Austrália AFL, Dream Team 'v súlade s medzinárodnými pravidlami testu

Austrálska AFL "Dream Team" bol prekonaný svojimi amatérskymi írskych náprotivky, išiel 56-52 v súlade s medzinárodnými pravidlami testu v Dubline.

Austrália vyzeral najlepšie pri zavesovanie ruku prechádza spoločne a pomocou ich rýchlosť , ale oni bojovali pred bránku a bol príučku tým, írsky, pokiaľ išlo o presné kope

aj keď Írsko pristálo tri šesťbodovej major z Austrálie chytili len jeden cieľ -. zaostrovanie viac na budovanie svoje skóre prostredníctvom trojbodových prenosy

v mrazivom štyroch stupňov počasie a hrať s neznámym galského futbalu, Austrália boli cruelled by svojhlavý kopanie. - v porovnaní s zakončuje 13 jednobodovým striel na bránku Írsko je päť.

Ale oni zareval späť do súťaže, keď rozkúskovaný six-pointer, nastavili nesprávnu Eddie Betts, bolo sledovaných pomocou sa k Robbie Gray - jeho tretí v noci - znížiť Írska viesť k trom body.


Betts, s bránkou a dvoma prenosy, bola Austrália je najlepšia vedľa St Kilda hviezda Nick Riewoldt, ktorý kopol tri prenosy a za sebou osobného záťahu 10 bodov a obranca Harry Taylor.

írsky sypký štýl ukázal ťažké zastaviť v úvodnom polčase, a ich schopnosť konvertovať územia na šesťbodovej cieli ukázalo rozhodujúce, ako kopali tri veľké spoločnosti, aby sa do vedenia 43-23 do veľkej prestávky.

dôchodku Essendon víťaz Dustin Fletcher vinu za otvorenie gól, Aussie brankár nedarí od strániť dobre umiestnený kríž, ktorý bol soccered do siete podľa írskeho Aidan O'Shea.

Fletcher mohol robiť nič o tom, O'Shea je druhý najhorší -S ponáhľal von, aby zásadné zachrániť, bol mimo pozíciu, pretože Írsko hviezda strieľal nízky a pevný do otvorenej bránky na začiatku druhého štvrťroka .

Tento cieľ sa zastavil austrálsky oživenie, postavený na stabilný tok trojbodovými do ďalšieho obdobia, ale to udával tón pre zvyšok polovičnú Írsko skončil silnejší.

Austrálsky kapitán Luke Hodge bol varovaný pred faulom v neskorej polovici a odovzdal pokutu za Bet365-Ďalšie informácie kontrolu tela Conor McManus do guľôčky. McManus premenil Pokutu, poslal Fletcher nesprávnym smerom, aby tlačil skóre na 40-22 s domácou stranou aj na vrchole.

Bet365-Viac informácií

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára