nedeľa 16. apríla 2017

Pirelli vedoucí předkládá radikální plán, jak zastavit F1 ‚vytvořením vlastní pád‘

Nový formát by viděl tři sezóny v sezóně, s oddělenou sérii závodů v Evropě, Severní a Jižní Americe a Austrálii, se dvěma smysluplné přestávky.


Nápad pochází od Paul Hembery, Pirelli motosportu režisér, který má úzké pracovní vztahy s Ecclestone, F1 generálního ředitele. Z toho vyplývá, schůzi minulý týden ve Světové rady FIA, nejdůležitější legislativní body.F1 tohoto sportu je v hlubokých potížích a Bernie Ecclestone není muž, který by jej uložit | Richard Williams Více

Setkání bylo řečeno televizní diváci byli na poklesu v důsledku dalšího zklamáním sezony.Polovina týmů v paddocku jsou rovněž bojují o přežití v silně zmanipulovaných obchodního modelu.

Hembery plán pomůže racionalizovat některé ze současných složitých cest mezi kontinenty. , Ale jeho hlavním cílem je posílit podporu formule jedna ve Spojených státech

Hembery řekl Guardianu: „Budu mluvit s Bernie brzy o tom. Nemám vypracovali logistické problémy. Záleží jen na týmy k tomu, že. Ale to je vše, jak dostat větší zájem ve formuli jedna, a to zejména v Severní a Jižní Americe.

„Tržní lidé všichni říkají to samé, což je, že největším problémem v F1 je s časováním.Všichni jsou pro Evropu, což znamená, že v Americe se musí dostat až směšně brzy se dívat na závody."

Myšlenka bylo navrženo dříve. Ale to nikdy nikam, a to především proto, že některé události mají své tradiční sloty v k alendáři.

Nyní Hembery říká něco, co je třeba udělat. „Existuje tolik ostnatý komentáře o F1 je nuda. A pokud nejsme opatrní, budeme sami sebe mluvit do Bet365-Bonus zdarma sportu, který nikdo nechce dívat. Jsme v nebezpečí vytváření vlastní pád.

„Je tu příliš mnoho negativita o sportu. A pokud budeme dělat nic, budeme mít to, co máme teď, což je nepřijatelné. Poslední změny jsme učinili s technickými předpisy, které nepracovaly.Pracovali pro Mercedes, kteří vykonali vynikající práci. Ale nefungovalo to pro ostatní.

"Ztratili jsme hluk, který byl vždycky velký prvek F1. A my jsme vytvořili složitost, protože někteří výrobci motorů to považovali za opravdu velkou výzvu. A po celou dobu náklady vzrostly.

"To, co musíme udělat, je vytvořit pro veřejnost zajímavější produkt , který chce vidět více předjíždění a epické bitvy."

Podle plánu Hemberyho by každý kontinent nebo série vytvořil svého vlastního šampióna, který by vedl k celkovému šampionovi na konci roku. Přírodním výchozím bodem by byla Austrálie, jak je tomu nyní, než se přestěhuje do Asie.Cirkus by pak přenést do Evropy před dokončením v Severní a Jižní Americe, s koly v Brazílii, Mexiku, Montrealu a Hembery doufá, Kalifornie.

Stejně jako v mnoha jiných sportech, USA představuje formule jedna největší potenciální trh. To je důvod, proč existuje více F1 obvody tam - 10 - než kdekoli jinde na světě. Ale klesly na vedlejší koleji z různých důvodů a dosud poslední z nich, Austin, je v ohrožení poté, co viděl davy kolaps v případě povětrnostním zasáhla v říjnu.Inscenace závodu v Mexiku se příští týden nepomůže either.Drivers Sázení na Bet365 by měl být spíš Lewis Hamilton prodat F1, říká americký závod promotér Více

Hembery dodal: „Chcete-li ztratit Austin tak brzy poté, jak se tam dostat - a je to dobrý okruh a dobře organizovaná výstava, která fanoušci nyní - by bylo neobyčejně negativní pro sport

„také si myslím, že je důležité mít závod v Kalifornii.. S touto myšlenkou regionální bychom mohli vytvořit koncentrovaný zájem o tento sport a pomoc při budování skutečné fanoušků.Budeme-li pokračovat v provádění Formula One pro evropskou televizi budeme skončit s Europe pouze pro publikum „

Problém Hembery tváře. - stejně jako mnoho lidí v F1 - je nalezení konsensu mezi ostře vyhraněného sebe -interested týmy.

Ecclestone mezitím má své vlastní problémy. Spolu s jeho nepravděpodobného spojence Jean Todt, prezident FIA, že je zavřený v boji s Mercedesu a Ferrari získat jeho kdysi bezproblémové ovládání tohoto sportu.

Bet365-Okamžitý bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára