nedeľa 16. apríla 2017

Áno Tiger Woods, rozvedené rodičia musia správať ako dospelí

Woods si zobral bývalého modelu Elin Nordegren v roku 2003 a oni boli rozvedení v roku 2010 po tom, čo priznal na reťazec vecí so ženami, mnohé z nich niesla prekvapujúce podobnosť s jeho ženou.

V minulom týždni v rozhovore s časom, dal učebnicový príklad toho, ako zvládnuť jednu z najťažších zo všetkých post-separácia úloh, a to vysvetľuje, prečo sa rodina zlomila, matka a otec sú od seba, ale výchova pokračuje paralelne.

"Otec urobil pár chýb," povedal Woods svoje deti, "ale je to OK. Sme všetci ľudia. Všetci robíme chyby. "On pokračoval hovoriť, že jeho vzťah s jeho bývalou manželkou byl,fantastické '.

" Je to jeden z mojich najlep� �ích priateľov.Sme schopní zdvihnúť telefón a hovoriť s každým iný po celý čas. "Povedal, že deti vedeli, že,mají dva milujúci rodičia, že ťa milujem Bez ohľadu na to '.

Vzhľadom k tomu, 1930 , boli sme si vedomí, že to môže byť katastrofálne pre deti v prípade, že dospelí sú v neustálom konflikte, alebo sú neustále mrazivé a citovo uzavretý pred a potom, čo sa rozišli.Ako oddelenie je riešený v priebehu mesiacov a rokov je kritický - jeden z troch detí pred dosiahnutím veku 16 Je pravdepodobné, že zažiť rozpad rodiny, niekedy aj niekoľko

Vzťah charity, ako je jedna plus jedna, sa týkajú aj. Tavistock Center pre páry vzťahy (TCCR) všetci poskytujú rovnakú správu - v záujme detí, rodičia majú sa správať ako dospelí. Je to jednoducho nie je tak jednoduché, čiastočne preto, že, ako hovorí Tiger Woods, sme len ľudia.One Plus One, napríklad na svojich webových stránkach, ponúka pomoc pri v ypracovaní post-oddelenie rodičovstvo plán

Kontrolný zoznam 12 potenciálnych problémov (a existuje mnoho ďalších) zahŕňa :. Neschopnosť dohodnúť sa na tom, čo deti potrebujú; Pocit vytlačená z života dieťaťa; a bráni kontaktu. Pridajte k tomu, že príchod nových partnerov a chudoba - 40% žien je pravdepodobné, že sa chudobnejší po separácii - a vzájomného rešpektu sa stáva vzácnou komoditou. Vzťah charity poskytujú rovnakú správu - pre dobro detí, rodičia majú sa správať ako dospelí

Takže je to malý zázrak, že podľa Susanna Abse z TCCR, 80% párov podarí niektoré druh rozlíšenie. U zvyšných 20%, ale je to masaker.Právny systém nepomôže, zatiaľ čo podpora, ktorá môže byť rozdiel nie je bežne k dispozícii dostatok.

Sir Paul Coleridge, bývalý rodinný vrchný súd sudca a zakladateľ thinktank Manželstvo Foundation, hovorí, že 3 milióny ľudí, vrátane detí, sú v súčasnej d obe zmieta v systéme rodinného práva a ďalších 500 tisíc sa nasávajú každý rok.Jedná sa o štatistiky, ktoré vlajku kontinuálne a horkú bojujúce, niekedy aj niekoľko rokov, epidémie v ktorom mnoho z obetí sú vyjadrené nemý, nešťastný a neviditeľné, pretože sú "len" pre deti.

Čo výskum nám hovorí, je že deti a mladí dospelí nikdy nechcem byť požiadaný, aby prikloniť ani počuť o zlyhaní či stretnutie ostatných rodičov s radom, nových 'múmie a otcovia.

Praise druhého rodiča je gold. Chcú tiež niekoho, kto by im povedať, čo sa deje, aby sa predišlo nedorozumeniam srdcervúce.V excelentnej knihe o psychológovi Penny Leachovej, Family Breakdown: Pomáhame deťom obesiť ich obidvoch rodičov, cituje dievča vo veku 11 rokov a pozerá sa späť, keď mala päť rokov, čo sa týka jej matky. "Práve povedala, že otec už nechcel žiť s nami. Nepovedala prečo, ale vedel som, že to bolo preto, že ma nemal rád, pretože som nebol chlapec a mokrý posteľ. "

Abse hovorí, čo deti tiež hľadajú praktické informácie. "Kde budem spať? Kto kupuje kukuričné ​​vločky? "A majú obavy aj o nerezidenčného rodiča:" Will Dad bude sledovať doktora Who? "Takže ako môže rozvedený pár priniesť to, čo Leach nazýva" zdvorilým rodičovstvom "?Ako je bič premenila v olivovou ratolesťou?

A miliónov detí ročne v Spojených štátoch vidieť ich rodičia oddelene.V novom programe nazvaného dieťa informovaný sprostredkovanie, dieťa poradenské rozhovory dieťa po dobu 90 minút, potom sa prenáša kľúčové informácie späť do nasadenými rodičov

One nie je netypická reakcia je :. "Panebože, to je obrázok môjho chalana, čo sa deje. "Udržať dieťa v mysli za následok menej požiarov, stabilnejší potomkov, a vzhľadom k tomu, už takmer 93% detí, ktoré žili s matkou, po tejto mediácie, ktorá klesla na 61,5% a zvýšenie p ozitívne zdieľané rodičovstva.

Intenzívne liečebný podpora oddelených bojových rodičov bol taktiež úspešne pokúsil vo Veľkej Británii TCCR a Cafcass, organizácie, ktorá reprezentuje deti v rodinných súdov. Tieto systémy treba váľa.V prieskume v roku 2015, The Way We Are Now, ktorý každoročne realizuje Relate, 71% separovaných detí uviedlo, že majú dobré vzťahy so svojou matkou, ale iba 57% uviedlo, že majú dobrý vzťah so svojim otcom. Otcovia sú životne dôležitou súčasťou života svojich detí, ale príliš často sú marginalizované. V Austrálii, aby normalizovali hľadanie pomoci, manželské páry dostávajú v priebehu roka skúšobných lístkov vo výške 120 libier na poradenstvo v oblasti vzťahov . Abse hovorí, že rozpad rodiny je katastrofou verejného zdravia. Nešťastné páry pravdepodobne pijú, majú problémy s duševným zdravím, vysoký krvný tlak a srdcové choroby.Odkazuje sa aj na detskú obezitu , cukrovku, úzkosť a slabé výsledky v škole. Justičný systém a organizácie zapojené do detí uznávajú, že napriek reformám, keď sa rodičia odmietajú vzdať boja, súčasný systém , Vrátane povinného sprostredkovania a pokračujúceho používania viny v rozvodových petíciach, skôr zhoršuje, než pomáha. V deväťdesiatych rokoch minulého storočia, keď sa vyriešil opravený rozvodový zákon, nový štatút vyžadoval od rodičov, aby sa zúčastnili na informačnej schôdzi pred K podaniu žiadosti o rozvod, aby sa uistili, že si uvedomujú úskalia. To nebolo nikdy prijaté, pretože to bolo považované za príliš drahé.Že mierne povedané, je falošné účtovníctvo

Dobrou správou je, že mnoho rodičov -. Menej vysoký profil ako Woods a Nordegren -. Sú tiež dávať deťom prvý, takže sa cíti v bezpečí a miloval

Pre zvyšok, v mnohých prípadoch zbytočne, je tu vysoká pravdepodobnosť nešťastnej smrti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára